Главна

Главна|Boi Art akril|Boi spirtni byrzosychnesht

Акрилни бои
Какъв е цветът на Вашето добро настроение? А на бурната радост? А на пълното щастие? Акрилните бои с наситени цветове, произведени от украинската фирма «Дон-ост», ще Ви помогнат да въплътите в живота най-фините оттенъци на всяка една емоция.

Акрилните бои са универсално средство, с което можете собственоръчно да промените заобикалящия свят. Трайни, бързосъхнещи, ярки и с отлична покривност почти на всяка повърхност, акрилните бои, произведени в Донецк, ще допаднат на всеки човек, който иска да бъде заобиколен от красиви неща.

За какво са нужни акрилните бои?
Лесно е да купиш акрилна боя. Но е важно да се разбере по какво тя се различава от обичайните маслени, акварелни или темперни бои. Акрилните бои са универсално средство за оцветяване на всяка немазна повърхност, при това те са бързосъхнещи и стават напълно неразтворими, след като изсъхнат. Всяка немазна повърхност може да се превърне в поле за реализация на Вашите фантазии: плат, дърво, хартия, керамика, глина, мазилка, картон, фаезит, стъкло… Списъкът е доста дълъг.
С акрилни бои може да се украсяват дрехи, да се нарисува картина, да се придаде ексклузивен вид на всекидневна вещ у дома или завършен вид на моден аксесоар. Всеки художник може сам да направи мащабно украсяване на интериора или мебелите – достатъчно е да се купят акрилни бои в необходимото количество.


Кое прави нашите акрилни бои толкова добри?
След написване в търсачката на ключови думи «купувам акрилни бои» може да Ви се завие свят от многобройните предложения от различни доставчици. Вносните бои са изключително скъпи, а качеството на техния китайски аналог не си заслужава дори на фона на сравнително ниската му цена. Нашите акрилни бои, произведени в Донецк, са с отлично качество и невисока цена благодарение на това, че този декоративно-художествен материал се произвежда от украинската фирма «Дон-ост» ООД.
Чудесните свойства на водоразтворимите акрилни бои са обусловени от това, че тяхното използване не изисква особен професионализъм. С акрилни бои може да работи дори неопитен художник, аматьор. Ние произвеждаме нашите бои без токсични органични разтворители.

Качествените акрилни бои, произведени в Донецк, се отличават с еластичност и устойчивост, а техните ярки цветове се запазват и след окончателно изсъхване на боята. В това отношение те са по-добри от темперните и акварелните бои, които лесно се отмиват с вода, а цветът става по-светъл с няколко тона след изсъхване. А маслените бои съхнат изключително бавно и изискват специална техника за нанасяне.

Ярката цветова гама не се ограничава с цветовете на дъгата. Нашият асортимент акрилни бои също така включва флуоресцентни цветове, метални оттенъци и дори смайващи хамелеонски цветове.

Акрилните бои, произведени от «Дон-ост» ООД, лесно се смесват една с друга, а готовата палитра ще Ви спести мъчителния избор на нужната комбинация от цветове. Нашите акрилни бои се предлагат в различни разфасовки –  от тубичка 10 мл до ярко оцветени буркани по 0,5 л. По поръчка за крайни  потребители може да се доставят акрилни бои в по-голяма опаковка – до 20 литра.

Водно-дисперсионни бои «Арт-Акрил»
Универсалната декоративно-художествена акрилна боя «Арт-акрил» е идеална за професионалисти и аматьори, има всички гореизброени достойнства.
Серията копринено гланцови акрилни бои «Арт-акрил» включва 48 напълно съвместими помежду си цвята с акцент на бои, имитиращи метално покритие, в това число с холографски ефект и ефект на двойно отразяване (т.нар. "хамелеон").
Допуснали сте грешка? Веднага след нанасяне акрилната боя лесно се отмива с вода, но след изсъхване образува слой, устойчив към физическо и химическо въздействие. Цветът не изсветлява дори под въздействие на UV-лъчи.
С какво се нанася акрилна боя? Може да използвате четка, шпатула, валяк, гъбичка и дори аерограф. В последния случай ще трябва да разредите боята с малко вода, но резултатът си заслужава. В продължение на много години ще се радвате на идеално и равномерно оцветена повърхност с копринен блясък.

Спиртни бързосъхнещи бои «Люмет»
Характерната особеност и предимство на бои «Люмет» са в това, че те не разрушават структурата на хартията или стиропора, при това имат отлична адхезия не само с тях, а и с камък, дърво, гипсови изделия и грундиран метал.
Също така тази боя е устойчива към отрицателни температури както при съхраняване, така и по време на работа (за разлика от водоразтворимите бои). Боя «Люмет» отлично се нанася върху сухи повърхности при температурен диапазон от -100С до 300С.
Широката гама флуоресцентни и метални цветове (общо 29 цвята) дава възможност да се правят авторски рисунки върху тапети, картички, тефтери и всякакви други декоративни елементи от стиропор, гипс и други материали.